Szállítási és Fizetési feltételek

 

 

 

Ha válaszokat keresel, jó helyen jársz, fontos információk egy kattintással

 

 

Impresszium

 

Cégnév: Dang Muoi Élelmiszeripari Kft.
Székhely: 1205, Bp, Rákóczi u 61/A.
Tel: 06-30-461-9291
info@mrdang.hu
Adószám: 26329792-2-43
Cégjegyzékszám: 

 

 

 

 

 

Fizetési feltételek

 

 

 

Áfás számla kérelem

 

Megrendelésedre vonatkozóan (amennyiben igényt tartasz rá) áfás számlát küldünk, de fontos, hogy a pénztár oldalon a Céges számlázás mezőt bepipáld, és a lenyló cégnevet és adószámot is kitöltsed!  Továbbá a címet és ahhoz tartozó irányító számot, valamint az adószámot is. Sajnos- e feltételek hiányában nem tudjuk kiküldeni a rendelésedről szóló áfás számlát.
Utólag már nem áll módunkban áfás számlát kiállítani, ezért mindenképpen a rendelés leadása előtt jelezd!

 

 

 

Nagy címlettel  való fizetés

 

Rendelésed véglegesítése előtt, kérlek minden esetben jelezd, hogy milyen címletű bankjeggyel szeretnél fizetni, hogy futár kollégánk fel tudjon készülni váltópénzzel. Ezt a pénztár oldalon a rendelési jegyzetekbe tudod felvezetni!

 

 

 

Fizetési módok

 

Rendelésedet az alábbi fizetési módok egyikével tudod kiegyenlíteni:

 

   

  Házhoz szállítás esetén:

   

  • Utánvéttel a futárnak készpénzel (nagy címlettel való fizetés esetén kérjük jelezd azt a rendelés leadása során a rendelési jegyzetekben)

   

   

   

  Szállítási feltételek

   

  Weboldalunkon van lehetőség házhozszállítást kérni, vagy az Omi Ázsiai Bisztróban való személyes átvételre rendelni az ételt.

   

   

   

  Mikor kapom meg a rendelést? 

   

  Rendelésedet bármikor leadhatod a webes rendszerünkön, azonban meg kell adnod a rendelés leadásánál hogy nyitvatartási időnkön belül mikor és melyik napon szeretnéd átvenni az ételt.

   

  Nyitvatartásunk:

   

  • Hétfőtől péntekig: 09:00-21:00 között
  • Szombaton és vasárnap: 09:00-tól 21:00-ig.

   

   

  Házhoz szállítás esetén

   

  A kiszállítást végző kollégánk a rendelés során megadott időponthoz képest +/- 10-20 perces eltéréssel érkezhet. Ha a rendelést azonnali kiszállításra kéred, a vállalt szállítási idő körülbelül 60 perc, de ez változhat forgalomtól, távolságtól valamint időjárási viszontagságoktól is.

   

  Azonnali kiszállítás esetén Budapesten kívüli területre 80-120 perc a kiszállítás.

   

   

   

   

   

   

  Hogyan jelezhetem extra igényeimet?

   

  Különleges kívánságaidat a rendelés leadás végén, a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni.

   

   

   

  Lemondhatom- e a rendelésemet?

   

  Azonnali kiszállítás kiválasztása esetén rendelés leadásától számítva maximum 15 percen belül tudod lemondani a rendelésed. Ez után már nem áll módunkban törölni, hiszen a rendelésed már készítik.

   

  Későbbi kiszállítás vagy átvétel esetén, legkésőbb 2 órával az átvétel időpontja előtt tudsz nekünk jelezni a rendelés lemondási számdékról

   

  Rendelés lemondását csakis telefonon tudod nekünk jelezni a +36 30 461 9291-es számon, melyről később e-mailes megerősítést kapsz!

   

   

   

   

  Módosíthatok- e a rendelésemen? 

   

   

  Azonnali kiszállítás kiválasztása esetén rendelés leadásától számítva maximum 15 percen belül tudod módosítani a rendelésed. Ez után már nem áll módunkban törölni, hiszen a rendelésed már készítik.

   

  Későbbi kiszállítás vagy átvétel esetén, legkésőbb 2 órával az átvétel időpontja előtt tudsz nekünk jelezni a rendelés módosítási számdékról.

   

  Rendelés módosítását csakis telefonon tudod nekünk jelezni a +36 30 461 9291-es számon, melyről később e-mailes megerősítést kapsz!

   

  Amennyiben a rendeléseden módosítasz a szállítási idő is, kitolódhat, hiszen más ételeket készítünk el számodra.

   

   

   

  Késik a kiszállítás

   

  Kérjük a kiválasztott kiszállítási időt 10-20 perc erejéig, kezeld rugalmasan! Tapasztalatból mondjuk, hogy rossz időjárási viszonyok esetén a késés a forgalom miatt természetes, sajnos előfordulhat hogy nagy forgalom esetén futár kollégáink nehezebben haladnak. Ennek mértéke 20-30 perc is lehet. Ennél erősebb késés esetén diszpécser kollégáink tájékoztatnak az esetleges késésről. Ettől függetlenül, ha ügyfélszolgálatunkat megkeresed a +3630 461 9291-es telefonszámon, rövid időn belül tájékoztatást kapsz, merre jár a rendelésed.

   

   

   

  Hogyan tudok reklamálni?

   

  Reklamációval fordul bizalommal a házhozszállításhoz s +3630 4619291-es telefonszámon. Ha az adott rendeléseddel van probléma, kérjük, azonnal jelezd felénk telefonon vagy e-mail-en keresztül, hogy mielőbb orvosolni lehessen a hibát. Kérjünk, hogy ha az étel minőségével adódott gond, a rendelést ne fogyaszd el, hiszen így nem áll módunkban kivizsgálni az ügyet.

   

   

  Panaszom van, kihez fordulhatok?

   

  Panasz esetén megkeresheted ügyfélszolgálatunkat.

   

  Telefon:
  +36 30 461 9291

   

  e-mail:
  info@mrdang.hu

   

  Panasz bejelentés – Nem kaptam meg egy vagy több tételt, mi a teendőm?

   

  Előfordulhat, hogy rendelésed több külön csomagban érkezik, vagy esetleg egybe csomagolva. Ételeink estén a hideg és meleg ételeket elszeparáljuk, hogy ne érintkezzenek egymással. Pl a levesbetétet és a levét külön csomagoljuk, hogy ne szívja meg magát , míg hozzád ér. Kérjük, győződj meg arról, hogy blokkon szereplő tételek darabra és adagra is megvannak-e. Ha ezek után sem találod az adott tételt, jelezd a Házhozszállítás Központi vonalán a +3630 461 9291-es telefonszámon!

   

   

   

   

  Szállítási díjak

   

  Aktuális szállítási díjaink:
  Minden területre egységesen 400 Ft a szállítási díj

   

  Mikor vállalják át a szállítási díjat?

   

  20.000 forint feletti (szállítási díj nélküli) rendelés esetén az étterem átvállalja a szállítás költségét, abban az esetben, ha az étlapon feltüntetett területre kéred a kiszállítást.

   

   

   

   

  0